Mooi nieuws weer aan de Wipstrikkerallee! Wij zijn blij te kunnen melden dat het team van Cervus zich weer verder heeft uitgebreid. Sinds oktober 2021 werkt Lukas van der Hoef vanuit de vestiging in Zwolle. Hiermee wordt weer een stukje van de verdere groei van Cervus gerealiseerd.

Lukas van der Hoef (1990) studeerde fiscale economie aan de Universiteit van Amsterdam (UvA). Na ruim zes jaar werkervaring in de fiscale adviespraktijk van een all round accountant- en advieskantoor heeft Lukas ervoor gekozen om ons team van Cervus te komen versterken. De rol als onafhankelijk belastingadviseur (dus los van een accountants organisatie) is voor hem een bewuste keuze. Het schept de randvoorwaarden om cliënten optimaal van dienst te zijn.

Zowel in het fiscale werk als daarnaast heeft Lukas een brede (algemene) interesse. Zo is hij mede betrokken bij diverse maatschappelijk initiatieven. Lukas is generalist en vervult daarmee een belangrijke rol in de (fiscale) advisering van de bestaande cliënten en relaties van Cervus.

Contact bij Cervus Belastingadvies
Lukas van der Hoef MSc
+31 (0)6 4016 3434
lvanderhoef@cervustax.nl

Delen:

    Download PDF

Contact:

Gerelateerd nieuws

Onze specialisaties

Bekijk alle specialisaties

Specialisten

Bekijk ons hele team