Minouk van der Pluijm

  
Phone number
  • +31 (0) 38 45 30 371

Minouk van der Pluijm (1987), onze office manager en directiesecretaresse, draagt sinds begin 2014 bij aan de verdere professionalisering van Cervus Belastingadvies.

Minouk is bij Cervus de verbinding tussen zowel alle verschillende karakters als alle verschillende specialismen. Voor alle zaken buiten het belastingadvies om zorgt Minouk. Zij wordt vaak getypeerd als ‘duizendpoot’ en dat is exact waar zij goed in is en wat zij graag doet: met veel gevarieerde zaken bezig zijn en altijd gepaard met oog voor detail. Zij is o.a. verantwoordelijk voor de facturatie, de boekhouding van zowel Cervus als van enkele cliënten en allerlei zaken op het gebied van marketing en communicatie. In het verlenen van ondersteuning aan de adviseurs van Cervus is zij secuur, kwaliteit staat bij haar hoog in het vaandel!

De symbolische waarden van het hert (cervus) sluiten goed aan bij Minouk haar persoonlijkheid. Iedere dag gaat zij met erg veel plezier naar haar werk, om zich vervolgens vast te bijten in alles wat er op haar pad komt, tot alle beoogde doelen bereikt zijn. Daarnaast wil zij graag blijven ontwikkelen en is zij dagelijks in voor verfijning en vernieuwing.

Als frisse wind zal Minouk nog lang niet zijn uitgewaaid binnen onze Cervus-organisatie!

Print Profile

Collega's